VIP Business Borrel Business Netwerk Haaglanden schot in de roos

Met een afsluitend optreden van de inmiddels via TV bekende (VI Oranje) muziekband The Clarks, sloot Business Netwerk Haaglanden een leuke, gezellige en goed bezochte VIP Business Borrel Business Netwerk Haaglanden op 17 juli af op de tennisbanen van Mets te Scheveningen.

Geintegreerd met de Vrienden van Mets en de Business Club van THOR bleek de VIP Business Borrel een schot in de roos. Prachtige temperaturen, diverse drinks & food, overweldigende verhalen maar vooral ook weer het opdoen van nieuwe zakelijke relaties in een zeer ontspannen sfeer. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond waren aanwezig.

Met tennisspeler Thiemo de Bakker – die zich met de nodige moeite plaatste voor de volgende ronde – sloten we mede dankzij de perfecte organisatie van Fabienne Baart een leuke borrel prima af. Nu tijd voor de vakantiemodus!

Mocht u ook eens een bijeenkomst van Business Netwerk Haaglanden willen bijwonen, stuur dan een e-mail naar info@businessnetwerkhaaglanden.nl