23 januari 2019

Oudste Jaguar-dealer RAC slaat eerste paal voor nieuwbouw in Dordrecht.

RAC is, de oudste Jaguar-dealer van Nederland sinds jaar en dag een begrip ook ver buiten Zuid-Holland. Het van oorsprong Rotterdamse bedrijf vertegenwoordigt Jaguar al sinds 1955 en is daarnaast sinds 2016 ook dealer voor Land Rover. Op 10 januari 2019 is op onze A-locatie aan de Mijlweg in Dordrecht de eerste paal geslagen voor de nieuwe Jaguar Land Rover vestiging. Een strategische plek in het Drechtsteden-gebied tussen Breda, Rotterdam en Gorinchem in. RAC blijft ook gevestigd op het vertrouwde adres aan de Autostrada in Rotterdam.

 

Veel potentie

“Jaguar en Land Rover hebben wereldwijd de strategie om beide merken onder één dak aan te bieden, daarom moesten wij toen even schakelen”, zegt Ton van Vugt, directeur van RAC. “Uiteindelijk waren we er vrij snel uit en kozen voor uitbreiding naar de Drechtsteden regio. Omdat onze merken er fysiek nog ontbraken zagen wij vanuit Dordrecht volop mogelijkheden. De klanten uit de wijde omtrek kunnen nu in Dordrecht terecht en hoeven niet meer naar Breda of Rotterdam.

 

Aanwezigheid

RAC investeert op de uitstekend bereikbare Dordtse autoboulevard pal langs de A16, de Mijlweg, in een gloednieuw pand. Vanaf 2016 is RAC reeds aanwezig. Van Vugt: “We wilden toen zo snel mogelijk met Jaguar en Land Rover in het gebied aanwezig zijn. Gezien de steeds maar groeiende belangstelling voor onze merken en de service daaraan kunnen we stellen dat de beslissing van toen de juiste is geweest! Totdat het nieuwbouwpand helemaal klaar is, opereert RAC nog vanuit de tijdelijke locaties direct naast de bouwkavel aan de Mijlweg (werkplaats) met op een steenworp afstand daarvan de showroom aan de Nijverheidstraat 10.

 

Nieuwbouw

Het nieuwe pand van RAC komt op een prominente zichtlocatie direct langs de A16 en valt op door haar strakke, moderne uitstraling. Van Vugt vervolgt: “Tot aan de opening zullen we de tijd nemen om RAC verder in te burgeren in de Drechtsteden regio. Wij bieden de klant met Jaguar en Land Rover uiterst representatieve, moderne auto’s die tot de top van de automerken behoren en laten hen kennis maken met onze persoonlijke aandacht en service. Met onze nieuwbouw zullen we ons aanbod in auto’s en service naar een nog hoger niveau kunnen brengen.”

www.rac.nl

Terug naar home