ING BusinessBoost Live 20 maart

Op 20 maart as organiseert ING een uniek en landelijk event voor ondernemers! Evenals in najaar 2017 zal dit gehouden worden in Ahoy. Met de kortingscode onderaan dit bericht kunnen relaties van BNR en BND kaarten kopen met 20% korting.

 

ING BusinessBoost Live

’s Werelds grootste DJ Armin van Buuren deelt zijn ondernemersverhaal tijdens de volgende editie van BusinessBoost Live. Op woensdag 20 maart staat hij op het podium van Rotterdam Ahoy. Maar hij komt niet alleen. Topondernemers als Pieter Zwart van Coolblue en Dirk de Bruijn van Swapfiets vertellen over hun uitdagingen en successen. Ook Johnny de Mol, Najib Amhali en relatiewetenschapper Esther Perel zijn erbij.

 

Speciaal voor jou 20% korting

Kom samen met je businessclub naar BusinessBoost Live en denk na over de volgende stap van je bedrijf. Als zakelijke klant van ING bied ik je de mogelijkheid om tickets te kopen met 20% korting.

 

Wat?              BusinessBoost Live

Waar?            Rotterdam Ahoy

Wanneer?      20 maart | avondprogramma

 

Tickets koop je hier. Hier vind je ook informatie over het programma en de sprekers. Gebruik voor de reservering van je tickets de persoonlijke kortingscode: bcINGr1