BMW Dubbelsteyn nieuwe partner!

Naast het nieuwe partnerschap van Breeman zal – in overleg met alle partijen – ook Dubbelsteyn BMW/MINI de komende jaren acte de presence geven als partner van zowel BNR als BND! Ook met Dubbelsteyn waren de gesprekken inzake intensivering van de samenwerking al enige tijd gaande.

Eigenaren Toni Kohrt en Maurice Hazelebach lichten toe: “Het netwerk van BNR en BND zien wij als een prima gelegenheid om onze activiteiten en de BMW/MINI merken verder onder de aandacht te brengen. We vinden het belangrijk dat men de weg weet te vinden naar onze mogelijkheden. En onze partnerships met BNR en BND zijn hiervoor uitermate geschikt.”

Eigenaren van BNR en BND Marjan van Berkel & Steven Corijn zijn verheugd over de intensievere samenwerking. “In het partnership voor meerdere jaren spreekt vertrouwen uit. Het netwerk is voldoende uitgebreid en iedereen heeft daar zijn eigen rol in. Ons concept slaat aan en het is dan ook belangrijk om mooie, krachtige bedrijven aan het netwerk te verbinden. Dat maakt ons netwerk krachtig, “aldus beide eigenaren eensgezind.

Dubbelsteyn BMW/MINIMijlweg 61A
3316 BE Dordrecht

Tel: 078 652 7600
www.bmw-dubbelsteyn.nl