5 juni 2019

Glanzend voorjaarsevent 2019 Business Netwerk Drechtsteden

Gisteren, dinsdag 4 juni 2019, was het dan zover….. Een mix van netwerken, food, drinks, ontspanning in een uitstekende atmosfeer. Dat waren de ingrediënten van een geslaagd en glanzend Voorjaarsevent 2019 van Business Netwerk Drechtsteden. Even leek het of de netwerkvaartocht door het aangekondigde weer in het water zou vallen, maar de weergoden waren ons uiteindelijk toch goed gezind en zorgden voor de juiste zonnige begeleiding. Ook het dineren met directeuren viel prima in de smaak.

En we waren niet op zomaar op een locatie! Nee, varend op de Alblas vanaf het inmiddels bekende Le Barrage in Alblasserdam van horeca-ondernemer Bjorn van Dijl die als ‘ambassadeur’ van ons netwerk zijn locatie en mogelijkheden graag ter beschikking stelde. En dat was top. Met een uitstekende performance van het team van Van Dijl.

 

 

Marjan van Berkel opende het festijn en gaf Van Dijl uiteraard het woord. “We zitten hier nu al ruim een jaar in dit pand uit 1612 aan De Dam, pal aan de Alblas. Le Barrage ademt gezelligheid en een gemoedelijke bourgondische sfeer. De zaak heeft een uitgebreide Franse bistrokaart met moderne invloeden van wereldkeukens, ” licht de eigenaar van de Willaerts Group.

 

 

De sfeer was weer top tijdens het voorjaarsevent. “Het varen was een leuke afleiding en het diner was uitstekend,” aldus Gerben van Tol van de Ten Raede Groep. John Weerman was deze keer alleen bij het varen aanwezig: ”Ja, dat blijft toch altijd leuk in een sloep, met prachtig weer, een hapje en een drankje,” aldus de eigenaar van de Vraagbaak Groep. Maurice Hazelebach van Dubbelsteijn BMW/Mini had het tijdens Dineren met Directeuren prima naar zijn zin: “Het eten was prima, leuke contacten en gesprekken. Kortom, een geslaagde avond.” En dat kon Niels Blokland van BK Bouw- en Milieuadvies alleen maar beamen. “Het was weer goed georganiseerd en de locatie en het eten waren top,” aldus de ondernemer die onlangs het 10-jarig bestaan van BK Bouw- en Milieuadvies vierde.

 

Nadat Bjorn van Dijl in het kort nog wat verteld had over het ontstaan en de mogelijkheden van Le Barrage, was het tijd voor het echte netwerken. Tommie Nijhoff van Nijhoff Schilders warmde de aanwezigen nog even op voor het Big Rivers Festival op 12, 13 en 14 juli in Dordrecht.

 

Vervolgens werd het concept Dineren met Directeuren werd verder toegepast en in een ongedwongen sfeer was het vooral netwerken, verbindingen leggen en afspraken maken om uiteindelijk met elkaar nieuwe mogelijkheden te creëren!

 

Terug naar home