19 juni 2019

FlexRent Luxury Apartments nieuw lid BND!

Sylvia Kooyman is namens FlexRent Luxury Apartments toegetreden als lid van het netwerk van Business Netwerk Drechtsteden. Welkom!

Kooyman licht de activiteiten van FlexRent toe: “De FlexRent appartementen vindt u in hartje centrum Papendrecht. Sinds vier jaar bieden wij tijdelijke huisvesting in volledig gemeubileerde en gestoffeerde appartementen aan expats en particulieren. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Wij hanteren een full-service formule voor onze gasten. Van WIFI tot wekelijkse schoonmaak en bedlinnenwissel. Een formule die ervoor zorgt dat onze gasten een zorgeloos verblijf hebben.”

“Er zijn 29 wooneenheden, van 35 tot 105 m2. Studio’s en appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Het complex is voorzien van een lift, fietsenberging en gezamenlijke was- en droogruimte. De woonunits zijn alle voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur en een luxe afgewerkte badkamer. Parkeren is mogelijk in de naastgelegen parkeergarage. U kunt een verblijf boeken in een FlexRent appartement voor een periode van 1 week tot 6 maanden,”aldus Kooyman.

Meer weten? Kijk dan op www.flexrent.nl

Terug naar home