6 september 2019

Nijhoff Schilders sluit zich aan bij Business Netwerk Drechtsteden

Het netwerk van Business Netwerk Drechtsteden (BND) wordt stap voor stap gevuld met de toetreding van interessante en leuke nieuwe leden uit de regio. Zo ook Schilder Nijhoff uit Dordrecht, het bekendste schildersbedrijf uit de regio. Tommie, van harte welkom bij BND!

 

 

 

Tommie Nijhoff in het kort: “Schilder Nijhoff te Dordrecht staat al jaren voor kwaliteit en service voor een zeer betaalbare prijs. Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven , renovatie en nieuwbouwafwerking. Bij onze relaties staan wij bekend als een vriendelijk en goed dienstverlenend schildersbedrijf.”

 

 

“We vinden het met name belangrijk om rechtstreeks een goed contact met de klant te onderhouden. Daarbij kunnen wij u een breed diensten en productenpakket bieden. Denk hierbij aan het witten van plafonds, het verven van de buiten- of binnenkant van uw huis of het aanbrengen van behang of uitvoeren van stucwerk. Niets is ons teveel. We hebben dan ook in de afgelopen jaren een uitgebreid klantenbestand opgebouwd.

Meer weten over het bedrijf? Kijk dan even op www.nijhoff-schilders.nl

Nijhoff Schilders
Latourpad 2
3311 KM Dordrecht

Tel: 078 617 02 82

Info@nijhoff-schilders.nl

 

Terug naar home