10 oktober 2019

Dineren met Directeuren op 31 oktober

LET OP: datum donderdag 31 oktober 2019!!

Op donderdag 31 oktober 2019 organiseert Business Netwerk Drechtsteden een nieuwe editie van ‘Dineren met Directeuren’ vanaf 18.00 uur tot 21.30 uur.

NB: Open inschrijving conform de aanmeldingsvoorwaarden!

Wij zijn te gast op de prachtige locatie De Heeren van Ambacht aan de Dorpsstraat 22, 3342 BD te Hendrik-Ido-Ambacht, waar mede-eigenaar Rob Daalhuizen u ontvangt in het prachtig monumentaal pand. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor DGA’s en directeuren uit de regio Drechtsteden.

 

 

Foto: de prachtige locatie waar op 16 oktober ‘Dineren met Directeuren’ plaats zal vinden

De Heeren van Ambacht is gevestigd in het monumentale pand ‘Bouwlust’ welke is gebouwd in 1813. Nadat de boerderij in 1893 is afgebrand, is deze herbouwd tot een mooie, functionele ruimte. Het pand is een waar monument en het geheel is nog goed herkenbaar als vrijstaande boerderij. Het pand vormt met de naast gelegen ruimtes een prachtig ‘ensemble’.

 

PROGRAMMA

In samenwerking met eigenaar Rob Daalhuizen van De Heeren van Ambacht wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een drie gangendiner volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk- intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld:

 

18:00 -18:30 uur: Inloop & ontvangst met prosecco en hapje
18:30 -18:45 uur: Welkomstwoord door organisatie
18:45 -19:00 uur: Voorgerecht
19:00 -19:30 uur: Intermezzo 1
19:30 -20:00 uur: Hoofdgerecht vlees/vis
20:00 -20:30 uur: Intermezzo 2
20:30 -20:45 uur: Nagerecht
20:45 -21:30 uur: Koffie, napraten en netwerken

 

 

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Drechtsteden. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd  voor 50 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Leden van Business Netwerk Drechtsteden hebben gratis (één persoon per lid) toegang. De bijdrage voor het netwerkdiner voor overige personen bedraagt voor leden € 75,- euro (exclusief btw) per persoon all-in en voor introducés (bedrijven met > vijf medewerkers)  € 99,- euro (exclusief btw) . Genoemde bedragen zijn inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner (tot 21.30 uur) en de entreebijdrage.

Het verschuldigde bedrag dient u vóóraf te voldoen via bankrekening IBAN NL71 INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. h.o.d.n. Business Netwerk Drechtsteden o.v.v. DMD 31-10-2019. U ontvangt daarna een (digitale) factuur. Tot 27 oktober kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na deze datum of no-show up wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht. Als u zich aanmeldt en niet afmeldt bij verhindering dan onthoudt u de mogelijkheid voor een andere persoon om aan het diner deel te nemen.

De directie van Business Netwerk Drechtsteden behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Drechtsteden. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkdrechtsteden.nl

Terug naar home