Business Borrel BND inclusief diner bij Crayestein Golf vanaf 17.45 uur

Let op!  Dinsdag 21 mei bij Crayestein Golf vanaf 17.45 uur!

Op dinsdag 21 mei 2019 sluit het netwerk van Business Netwerk Drechtsteden zich aan vanaf 17.45 uur bij de business borrel van Crayestein Golf. Het voorjaarsevent 2019 is in dit kader verzet naar 4 juni, maar leden van Business Netwerk Drechtsteden zijn vanaf deze tijd van harte welkom tijdens deze borrel inclusief walkin’dinner!  (voor één persoon per lid van BND gratis/all-in).

 

 

Uiteraard is de directie van Business Netwerk Drechtsteden ook hierbij aanwezig. Gezellig netwerken met leden en bedrijven die hebben deelgenomen aan de Crayestein Bedrijfscompetitie.

Marjan van Berkel & Steven Corijn verklaren: “Wij hebben speciaal voor de start van de Bedrijfscompetitie van Crayestein Golf ons geplande Voorjaarsevent verplaatst naar dinsdag 4 juni. De bedrijfscompetitie waar we zelf ook altijd aan meedoen is een uitstekende manier om met mensen nader in contact te komen. Hoe leuk is het dan ook dat we voor onze leden van Business Netwerk Drechtsteden een speciaal arrangement hebben geregeld waardoor ieder kan aansluiten vanaf 17.45 bij de business borrel. Ook kunnen de leden deelnemen aan het walkin’diner zodat de maag ook gevuld kan worden.”

Kortom, leden van Business Netwerk Drechtsteden kunnen zich hieronder van harte aanmelden! (voor vragen/opmerkingen kunt u mailen naar info@businessnetwerkdrechtsteden.nl)

 

 

Aanmelden Business Borrel BND + diner op 21 mei

 

OOK MEEDOEN AAN DE BEDRIJFSCOMPETITIE van CRAYESTEIN GOLF?

Hoe combineert u het zakelijke met het aangename ? Inderdaad, tijdens de Crayestein Bedrijfscompetitie. Tijdens de 5 speeldagen breidt u uw netwerk uit en geniet tevens van al het moois en lekker Crayestein u te bieden heeft.

“A bad day at the golf course is better than a good day at the office”

Het programma van de THUIS-wedstrijden is alle speeldagen hetzelfde:

  • 12.00 uur ontvangst met uitgebreid lunchbuffet (18h wedstrijd)
  • 13.30 uur shotgunstart voor 18 holes wedstrijd
    • inclusief baancatering
  • 14.30 uur ontvangst 9 holes spelers
  • 15.00 – 15.30 uur start 9 holes wedstrijd
  • 17.45 uur aanvang borrel met walkin’ diner
  • 19.00 uur prijsuitreiking
  • 20.00 uur einde

Kijk voor de overige data, programma en informatie HIER!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.