Business Drinks & Bites bij ‘In de Klander Muelen’ op 24 september

Persoonlijke uitnodiging Business Drinks & Bites van Business Netwerk Drechtsteden

 

Unieke locatie ‘In de Klander Muelen’ te Dordrecht!

 

Beste partner/lid,

 

Business Netwerk Drechtsteden organiseert op dinsdag 24 september 2019 van 16.30 tot 19.00 uur weer een gezellige Business Drinks & Bites. We zijn te gast bij In de Klander Muelen op het Statenplein 149 te Dordrecht. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Neem gerust een relatie mee.

 

Met een gezellige en interessante Business Drinks & Bites ontmoet u van 16.30 tot 19.00 uw mede-leden, introducés en relaties van Business Netwerk Drechtsteden. Bij mooi weer zijn we natuurlijk op het terras te vinden. Maar bij echt Hollands weer neemt mede-eigenaar en lid van BND, Bianca Nijsen, ons mee in haar nieuwe aanwinst De Klander Muelen, gevestigd als horecagelegenheid in een 17e eeuws rijksmonument. Er is voldoende gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

 

 

Het programma :   

 

16.30 -17.00 Inloop ent ontvangst met welkomstdrankje
17.00 -17.15 Welkomstwoord & korte toelichting In de Klander Muelen
17.15 -19.00 Netwerken onder genot van een hapjes en drankjes

 

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

 

Na uw aanmelding ontvangt u een formele bevestiging van Business Netwerk Drechtsteden. Zonder deze bevestiging is er géén toegang tot de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor leden van Business Netwerk Drechtsteden. Leden kunnen één persoon uitnodigen als introducés (bedrijven > vijf medewerkers. Overige introducés en relaties zijn van harte welkom onder de benoemde voorwaarden.

Bij inschrijving en acceptatie zijn er voor leden + één aangemelde introducé géén kosten aan deze netwerkborrel verbonden. Voor overige introducés van bedrijven/organisaties met > vijf medewerkers of meerdere personen per lid) bedraagt de bijdrage € 25,00 inclusief btw per persoon. Wordt u direct lid van BND dan vervalt de bijdrage.

 

 

Over In de Klander Muelen:

In de Klander Muelen bestaat al sinds 1976, is gevestigd in een 17de-eeuws rijksmonument aan het Statenplein te Dordrecht. In mei van dit jaar namen de nieuwe eigenaren Bianca Nijsen met dochter en schoonzoon deze ludieke locatie over. In de Klander Muelen is een échte ontmoetingsplaats waar u onder het genot van een hapje en drankje gezellig kunt verblijven.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens Business Netwerk Drechtsteden (‘als netwerken om business draait…!’)

 

Steven Corijn

mob. 06-24457540

 

Marjan van Berkel

mob. 06-46636593

 

www.businessnetwerkdrechtsteden.nl

info@businessnetwerkdrechtsteden.nl

 

Aanmelding Business & Bites BND bij 'In de Klander Muelen' op 24 september 2019

Oeps! We konden je formulier niet vinden.