Business Golfdag 2019

Op woensdag 3 juli 2019 vanaf 13.00 uur wordt u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Busines Golfdag 2019 van BNR/BNH/BND & FC Dordrecht (open inschrijving). Deze gezellige golfdag wordt georganiseerd in samenwerking met onze partner FC Dordrecht op de prachtige baan van Crayestein Golf aan de Baanhoekweg 50, 3313 LP te Dordrecht.

    ​

Deze dag staat in het teken van golf & netwerken. Voor deze golfdag is er sprake van open inschrijving. U kunt op een relaxte manier bestaande en nieuwe relaties ontmoeten voor, tijdens en na het golfen. Heerlijk bijpraten, kennis en zaken delen onder het genot van eten en drinken op een prachtige locatie. Voor de niet-golfers wordt er bij voldoende belangstelling een speciale clinic georganiseerd. Uiteraard zijn er ook de nodige leuke prijzen te winnen.

Mocht u niet golfen maar wel willen aansluiten voor de borrel en het diner bent u ook van harte welkom !

     

 

Programma:

13.00 uur: Ontvangst met koffie & thee met wat lekkers
13.30 uur: Mogelijkheid tot inslaan op driving range
14:00 uur: Start 18 holes shotgun
15:30 uur: Rijdende baancatering met flesjes drinken en snack
15:30 uur: Start Clinic (na 50 minuten, korte pauze met drankje en hapje)
18:15 uur: Netwerkborrel en de gelegenheid voor omkleden
19:00 uur: Buffet & inclusief prijsuitreiking
20.30 uur: Einde programma

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Aanmelding is verplicht. Deze golfdag is speciaal opgezet voor partners en leden. Afhankelijk van het partnerpakket betalen partners € 75,00, leden € 75,00 en introducés/niet-leden € 99,00 all-in. Deelnemers aan de borrel en het diner € 65 euro all-in.

Bedragen zijn exclusief btw. Het verschuldigde bedrag dient u vóóraf te voldoen via. bankrekening IBAN NL71 INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. h.o.d.n. o.v.v. Business Golfdag 2019. U ontvangt daarna een (digitale) factuur.

Bedragen zijn inclusief de organisatie, de greenfee, hapjes en (onbeperkt) drankjes conform Hollands pakket en het buffet. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. U kunt zich alvast aanmelden. Wees er snel bij want vol is vol. T/m  27 juni  2019 kunt u kosteloos annuleren, daarna kunt u bij onverwachte aanwezigheid een collega vanuit uw organisatie afvaardigen.

Bij annuleren na 27 juni 2019 of no-show wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht. De organisatie behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de aanmeldingsvoorwaarden van het evenement.


 

Over Golfbaan Crayestein:

Golfbaan Crayestein is gelegen in een aansprekend stukje Hollandse Biesbosch aan de rand van Dordrecht. De golfbaan bestaat uit 18 holes afwisselend van par 3’s tot par 5’s. Het is opvallend dat de eerste 4 holes zich afspelen op vrij heuvelachtig en bosrijke terrein, terwijl de overige holes (aan de overkant van de weg) vlakker en zijn. Desondanks worden de laatst genoemde holes gekenmerkt door smalle fairways, verraderlijke waterpartijen en snelle greens.

Met sportieve groet,

Namens BNR/BND/BNH (‘als netwerken om business draait…!’)

Schrijf je hier in

Oeps! We konden je formulier niet vinden.