Drechtsteden: Dineren in het sfeervolle bistro 233

Naar het aanmeld formulier!

Op maandag 18 februari van 18.00-21.30 uur organiseert Business Netwerk Drechtsteden ‘Dineren met Directeuren’. Voor deze editie is eigenaar Frank Mol onze gastheer op zijn elegante locatie aan de Wijnstraat 233, 3311 BV te Dordrecht. Een prima locatie om selectief, strategisch te netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner die alleen toegankelijk voor DGA’s en directeuren uit de regio is.

Let op: Parkeren is tot 22:00 betaald parkeren in de omgeving van Bistro Twee33. Op 5 minuten loopafstand vindt u Parkeergarage Drievriendenhof.

PROGRAMMA

In samenwerking met Frank Mol wordt u een waardevolle avond aangeboden, waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een drie gangendiner volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld.

Programma:

18:00 -18:30 uur:  Inloop & ontvangst met welkomstdrankje

18:30 -18:45 uur:  Welkomstwoord door organisatie

18:45 -19:00 uur:  Voorgerecht

19:00 -19:30 uur:  Intermezzo 1

19:30 -20:00 uur:  Hoofdgerecht vlees/vis

20:00 -20:30 uur:  Intermezzo 2

20:30 -20:45 uur:  Nagerecht

20:45 -21:30 uur:  Koffie, napraten en netwerken

OVER Bistro Twee 33

Bistro Twee 33 aan de Wijnstraat 233 in het oude historische centrum van Dordrecht is de ideale locatie om tijdens borreltijd een goed glas wijn te drinken of ’s avonds te dineren in Franse stijl. Door het proeven van de gerechten van onze kaart, komt het gevoel van Frankrijk naar boven, daar waar culinair genieten voorop staat.

AANMELDINGSVOORWAARDEN

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Drechtsteden. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 40 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Let op: afhankelijk van uw contractvoorwaarden bij Business Netwerk Drechtsteden betalen partners € 55,00 euro per persoon, leden € 75,00 euro en introducés € 95,00 euro. Partners/leden waarbij één editie van Dineren met Directeuren inbegrepen zit en die hier nog geen gebruik van hebben gemaakt, hoeven geen bijdrage te voldoen. Genoemde bedragen zijn exclusief btw. Bedragen zijn inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de entreebijdrage.

Het verschuldigde bedrag dient u vóóraf te voldoen via bankrekening IBAN NL71 INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. h.o.d.n. Business Netwerk Drechtsteden o.v.v. DMD 18-02-2019. U ontvangt daarna een (digitale) factuur. Tot 15 februari kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na 15 februari 2019 of no-show up – ongeacht of dit een onderdeel van de contractvoorwaarden is – wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht. Als u zich aanmeldt en niet afmeldt bij verhindering dan onthoudt u de mogelijkheid voor een andere persoon om aan het diner deel te nemen.

De directie van Business Netwerk Drechtsteden behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Drechtsteden. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkdrechtsteden.nl

Dineren met Directeuren met Bistro Twee33!’