Voorjaarsevent Business Netwerk Drechtsteden! NB 4 juni!

Naar het aanmeld formulier!

LET OP: AANGEPASTE DATUM!!!  DINSDAG 4 JUNI 2019!!!

Beste mensen, in overleg met onze partner Crayestein Golf is de datum van het Voorjaarsevent aangepast naar 4 juni. Op 21 mei vindt het bedrijvengolftoernooi plaats en Business Netwerk Drechtsteden heeft besloten om zich tijdens de borrel & het avonddiner hierbij aan te sluiten. Leden van Business Netwerk Drechtsteden kunnen zich hierbij gratis (één persoon) aansluiten. U kunt zich hiervoor via de site aanmelden.

 

NETWERK VAARTOCHT inclusief ‘DINEREN MET DIRECTEUREN’ aan de Alblas!

Sfeervol varen, netwerken, verbinden, ontspannen, genieten én food & drinks …. aan de Alblas!

Op dinsdag 4 juni 2019 organiseert Business Netwerk Drechtsteden een speciaal voorjaarsevent voor leden en relaties van het zakenplatform. Vanaf 15.30 uur is er een speciale vaartocht aan de Alblas, waarna het programma vanaf 18.00 uur overgaat op een editie van Dineren met Directeuren van Business Netwerk Drechtsteden. Opstappen is bij Le Barrage aan de Dam 65 te Alblasserdam. Deze opstapplaats is na het varen eveneens vanaf 18.30 uur het decor voor Dineren met Directeuren. Bij mooi weer vindt dit uiteraard op het terras plaats!

Het totale programma van 4 juni ziet er als volgt uit:

15.30 -16.00 uur: inloop en ontvangst met cava

16.00 -18.00 uur: varen met bittergarnituur

18.30 -21.30 uur: start van Dineren met Directeuren BND

 

LET OP: Uw mogelijkheden als lid van Business Netwerk Drechtsteden zijn als volgt (u dient uw keuze bij het aanmelden aan te kruisen):

  1. Of u neemt alleen deel aan deel 1:  de vaartocht van 15.30-18.00 uur
  2. Of u neemt alleen deel aan deel 2:  Dineren met Directeuren van 18.30-21.20 uur
  3. Of u neemt aan beiden deel.

Per lid kan er slechts één afgevaardigde zijn. Voor de vaartocht kan dit ieder persoon binnen de organisatie (accountmanagement of directie) zijn van het betreffend lid. Voor de avond Dineren met Directeuren gelden de standaard regels van dit evenement (dus DGA’s, directie en overige beslissingsbevoegden).

 

Deel 1: Varen in de Alblasserwaard.

Vanaf Le Barrage zijn er voor maximaal 40 personen sloepen gereserveerd. Wij stappen hier om 16.00 uur op en in sloepen per 8 personen kunt u tijdens het netwerken genieten en de gezellige dorpjes ervaren zoals Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk. Tijdens het varen wordt u voorzien van hapjes & drankjes aan boord.

 

Deel 2: Dineren met Directeuren

Vanaf 18.30 uur start de editie Dineren met Directeuren. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor DGA’s en directeuren uit de regio Drechtsteden. U kunt parkeren in de nabije omgeving.

In samenwerking met Le Barrage wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een speciale proeverij volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk-gerelateerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld.

Programma vanaf 18.30 uur :

18:30 -18:50 uur: Inloop & ontvangst met welkomstdrankje
18:50 -19.00 uur: Welkomstwoord door organisatie
19.00 -19:20 uur: Proeverij – voorgerecht
19:20 -19:30 uur: Intermezzo 1
19:30 -20:00 uur: Proeverij – hoofdgerecht
20:00 -20:30 uur: Intermezzo 2
20:30 -20:45 uur: Proeverij – nagerecht
20:45 -21:30 uur: Koffie, napraten en netwerken

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN

Deel 1: Varen aan de Alblas

Voor leden van Business Netwerk Drechtsteden is er voor één persoon géén bijdrage verbonden aan dit event. Er is ruimte voor in totaal 40 personen. Leden hebben voorrang bij de toekenning van de plaatsen. Bij eventuele beschikbaarheid wordt door de directie op basis van aanmelding eventuele beschikbare plaatsen toegewezen aan niet-leden/introducés. Niet-leden/introducés betalen voor dit gedeelte een bijdrage van € 45,- (exclusief btw).

Deel 2: Dineren met Directeuren in Le Barrage

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Drechtsteden. Let op: partners van Business Netwerk Drechtsteden kunnen maximaal twee directieleden afvaardigen; members en introducés één persoon. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 55 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Let op: afhankelijk van uw contractvoorwaarden bij Business Netwerk Drechtsteden betalen partners géén bijdrage, leden € 65,00 euro en introducés € 99,00 euro. Leden waarbij één editie van Dineren met Directeuren in het lidmaatschap inbegrepen zit en die hier nog geen gebruik van hebben gemaakt, hoeven geen bijdrage te voldoen. Genoemde bedragen zijn EXCLUSIEF btw. Bedragen zijn inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de entreebijdrage.

Het eventueel, verschuldigde bedrag dient u vóóraf te voldoen via bankrekening IBAN NL71 INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. h.o.d.n. Business Netwerk Drechtsteden o.v.v. Voorjaarsevent 04-06-2019. U ontvangt daarna een (digitale) factuur.

LET OP: Annuleringsvoorwaarden!

Tot 28-05-2019 kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na 28 mei 2019 of no-show up – ongeacht of dit een onderdeel van de contractvoorwaarden is – wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht.

De directie van Business Netwerk Drechtsteden behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Drechtsteden. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkdrechtsteden.nl

 

Over Le Barrage

Restaurant Le Barrage te Alblasserdam ligt op de prachtige locatie aan de dam met uitzicht over rivier de Alblas. Voor een diner, borrel of private dining experience bent u van harte welkom. Wij staan voor puur vakmanschap en oprecht vriendelijke service waardoor elk bezoek een unieke belevenis wordt.

 

Aanmelding voorjaarsevent Business Netwerk Drechtsteden op 4 juni 2019